Stål producent

15 års produktionserfaring
Stål

Klassifikationer og anvendelser af rustfrit stål

Familien af ​​rustfrit stål er primært klassificeret i fire hovedkategorier baseret på deres krystalmikrostruktur.

Jindalai Steel Group er en førende producent og eksportør af rustfri stålspole/plade/plade/strimmel/rør.Vi har kunder fra Filippinerne, Thane, Mexico, Tyrkiet, Pakistan, Oman, Israel, Egypten, Arab, Vietnam, Myanmar, Indien osv. Send din forespørgsel, og vi vil med glæde rådgive dig professionelt.

1. Ferritisk
Ferritiske stål er de 400 rustfrie stål, der er kendt for deres høje kromindhold, som kan variere fra 10,5 % til 27 %.De har også magnetiske egenskaber, tilbyder god duktilitet, træk-egenskabsstabilitet og modstandsdygtighed over for korrosion, termisk træthed og spændingskorrosionsrevner.

● Anvendelser i ferritisk rustfrit stål
Typiske anvendelser for ferritiske rustfrie stål omfatter bilkomponenter og -dele, petrokemisk industri, varmevekslere, ovne og i varige varer som apparater og fødevareudstyr.

2. Austenitisk
Måske den mest almindelige kategori af rustfrit stål, austenitisk stål er høj i krom, med varierende mængder af nikkel, mangan, nitrogen og noget kulstof.Austenitiske stål er opdelt i 300-serien og 200-seriens underkategorier, som bestemmes af hvilke legeringer der anvendes.Den austenitiske struktur i 300-serien udmærker sig ved tilsætning af nikkel.200-serien anvender primært tilsætning af mangan og nitrogen.Grade 304 er det mest almindelige rustfrit stål.

● Anvendelser i austenitisk rustfrit stål
Nogle gange omtalt som 18/8 på grund af dets 18% krom og 8% nikkel, bruges det i køkkenudstyr, bestik, fødevareforarbejdningsudstyr og strukturelle komponenter i bil- og rumfartsindustrien.Klasse 201, 304, 316 er det almindelige rustfrit stål.Det bruges til fremstilling af en bred vifte af produkter såsom udstyr til madlavning, laboratoriebænke, medicinsk og kirurgisk udstyr, bådbeslag, farmaceutisk, tekstil- og kemisk behandlingsudstyr.

3. Martensitisk
Martensitisk rustfrit stål er i 400 Grade-serien af ​​rustfrit stål.De har et lavt til højt kulstofindhold og indeholder 12% til 15% chrom og op til 1% molybdæn.Det bruges, når der kræves korrosionsbestandighed og-eller oxidationsbestandighed sammen med enten høj styrke ved lave temperaturer eller krybemodstand ved høje temperaturer.Martensitiske stål er også magnetiske og har relativt høj duktilitet og sejhed, hvilket gør dem lettere at forme.

● Anvendelser i martensitisk rustfrit stål
Anvendelser til martensitisk rustfrit stål omfatter en bred vifte af dele og komponenter, fra kompressorvinger og turbinedele, køkkenredskaber, bolte, møtrikker og skruer, pumpe- og ventildele, dentale og kirurgiske instrumenter til elektriske motorer, pumper, ventiler, maskindele skarpe kirurgiske instrumenter, bestik, knivblade og andet skærende håndværktøj.

4. Duplex
Som navnet antyder, har duplex rustfrit stål en blandet mikrostruktur af ferrit og austenit.Chrom- og molybdænindholdet er højt med henholdsvis 22% til 25% og op til 5% med meget lavt nikkelindhold.Duplex-strukturen giver det rustfrie stål mange ønskværdige egenskaber.Til at begynde med tilbyder den dobbelt styrke af almindeligt austenitisk eller ferritisk rustfrit stål med fremragende korrosionsbestandighed og sejhed.

● Anvendelser i duplex rustfrit stål
Duplex rustfrit stål, der er udpeget i 2000-serien, er ideelt til applikationer i krævende miljøer såsom i kemisk, olie- og gasbehandling og udstyr, marine miljøer, højt kloridholdige miljøer, papirmasse- og papirindustrien, lasttanke til skibe og lastbiler og bio. -brændstofanlæg, kloridindeslutning eller trykbeholdere, transport, varmevekslerrør, byggeri, fødevareindustrien, afsaltningsanlæg og komponenter til FGD-systemer.

 

Jindalai Steel Group - den anerkendte producent af rustfrit stål i Kina.Oplever over 20 års udvikling på internationale markeder og besidder i øjeblikket 2 fabrikker med en produktionskapacitet på over 400.000 tons årligt.Hvis du ønsker at få mere information om de rustfri stålmaterialer, er du velkommen til at kontakte os i dag eller anmode om et tilbud.

HOTLINE:+86 18864971774WECHAT: +86 18864971774WHATSAPP:https://wa.me/8618864971774  

EMAIL:jindalaisteel@gmail.com     sales@jindalaisteelgroup.com   INTERNET SIDE:www.jindalaisteel.com 


Indlægstid: 19. december 2022