Stål producent

15 års produktionserfaring
Stål

4 typer støbejern

Der findes primært 4 forskellige typer støbejern.Forskellige forarbejdningsteknikker kan bruges til at fremstille den ønskede type, som omfatter: Grått støbejern, Hvidt støbejern, Duktilt støbejern, Formbart støbejern.

Støbejern er en jern-kulstof-legering, der typisk indeholder mere end 2% kulstof.Jernet og kulstoffet blandes i de ønskede mængder og smeltes sammen inden det støbes i en form.

TYPE1-Grå Støbejern

Grå Støbejern refererer til en type støbejern, der er blevet forarbejdet til at producere frie grafit (kulstof) molekyler i metallet.Størrelsen og strukturen af ​​grafitten kan styres ved at moderere jernets afkølingshastighed og ved at tilsætte silicium for at stabilisere grafitten.Når gråt støbejern brækker, brækker det langs grafitflagerne og har et gråt udseende på brudstedet.

Grått støbejern er ikke så duktilt som andre støbejern, dog har det en fremragende varmeledningsevne og den bedste dæmpningsevne af alle støbejern.Det er også slidstærkt, hvilket gør det til et populært materiale at arbejde med.

Grå støbejerns høje slidstyrke, høje termiske ledningsevne og fremragende dæmpningskapacitet gør den ideel til motorblokke, svinghjul, manifolder og køkkengrej.

TYPE2-Hvidt støbejern

Hvidt støbejern er navngivet baseret på udseendet af brud.Ved stramt at kontrollere kulstofindholdet, reducere siliciumindholdet og kontrollere jernets afkølingshastighed, er det muligt at forbruge alt kulstof i jernet i dannelsen af ​​jerncarbid.Dette sikrer, at der ikke er frie grafitmolekyler og skaber et jern, der er hårdt, skørt, ekstremt slidstærkt og har en høj trykstyrke.Da der ikke er nogen frie grafitmolekyler, fremstår ethvert brudsted hvidt, hvilket giver hvidt støbejern sit navn.

Hvidt støbejern bruges primært på grund af dets slidbestandige egenskaber i pumpehuse, møllebelægninger og stænger, knusere og bremsesko.

TYPE3-Duktilt støbejern

Duktilt støbejern fremstilles ved at tilsætte en lille mængde magnesium, cirka 0,2%, hvilket får grafitten til at danne sfæriske indeslutninger, der giver et mere duktilt støbejern.Det kan også modstå termisk cykling bedre end andre støbejernsprodukter.

Duktilt støbejern bruges overvejende på grund af dets relative duktilitet og kan findes i vid udstrækning i vand- og kloakinfrastruktur.Den termiske cyklusmodstand gør det også til et populært valg til krumtapaksler, gear, kraftige affjedringer og bremser.

TYPE4-Formbart støbejern

Formbart støbejern er en type støbejern, der er fremstillet ved at varmebehandle hvidt støbejern for at nedbryde jernkarbiden tilbage til fri grafit.Dette giver et formbart og duktilt produkt, der har god brudsejhed ved lave temperaturer.

Formbart støbejern bruges til elektriske fittings, mineudstyr og maskindele.

 

JINDALAI kan levere Cast Jern Rør, nodulære støbejernsplader, Cast Jern Rundstænger, nodulære støbejernsstøbegods, støbejerns rendeafløbsdæksler osv. Hvis du har købsbehovet, vil vores professionelle team give dig den bedste løsning til dine projekter.

Kontakt os nu!

TLF/WECHAT: +8618864971774 WHATSAPP:https://wa.me/8618864971774E-mail:jindalaisteel@gmail.comInternet side:www.jindalaisteel.com.


Indlægstid: Jun-01-2023